Dăruiţi-i flori!

 Mă gândeam astăzi dimineaţă la faptul că este 8 Martie şi la ce înseamnă ziua aceasta pentru o femeie. Nu adaugă nimic la ceea ce este  şi nu ia nimic din ceea ce este. Da, primeşte felicitări şi flori, daruri, imbrăţişări mai mult ca în alte zile dar, ce rost ar avea aceste gesturi dacă în rest nu ar primi nimic  sau extrem de puţin din cele enumerate?

Ce rost ar avea toate acestea dacă dragostea, respectul, curtoazia şi aprecierea nu ar fi o constantă în viaţa ei de fiecare zi? Ce valoare au gesturile făcute pentru că asa trebuie, pentru că acesta este specificul unei zile?

Ce vreau să spun este că o femeie are nevoie de aceste gesturi în fiecare zi şi că este foarte important pentru ea ca ele să vină de la cei care îi sunt cel mai aproape, cei care îi sunt cei mai dragi!

Flori, dăruiţi flori femeilor cât mai des! Să ştiţi că nu aşteaptă nu ştiu ce buchet sofisticat! O floare singură dăruită cât mai des face cu mult mai mult decât un buchet răzleţ într-una din cele 365 de zile! Nu ştiu cum dar, o singură floare are capacitatea să îi transmită că este iubită, apreciată, onorată!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s