Despre

PRIMORDIAL  –  de la început, de la origine, inițial, originar

–  de primă importanță, principal, esențial

ABSOLÚT           – adânc, complet, deplin, desăvârșit, perfect, profund, total

Absolut ≠ relativ

Primordial şi absolut sunt două cuvinte cu greutate, două cuvinte uitate sau cu bună-ştiinţă ignorate.

Nu mai avem timp să ne gândim la trecut, la începuturi, ignorăm ceea ce este esenţial iar superficialul îl ridicăm la loc de cinste în defavoarea a ceea ce este profund şi desăvârşit. Cred că din cauza unei asemenea atitudini totul a devenit relativ pentru lumea în care trăim. Creatorul  a devenit relativ … şi tot ce a creat El am ajuns să considerăm ca fiind relativ.

Feminitatea şi rolul femeii au devenit noţiuni relative … Cred că este timpul să reafirmăm valorile primordiale şi absolute ale feminităţii. Să vorbim despre traseul pe care trebuie să îl parcurgă femeia, de la start până la final. Să vorbim onest despre piedici, despre munţi, despre uriaşii din viaţa noastră. Să vorbim despre eşecuri şi despre succes, despre formare şi transformare. Să vorbim despre cât este de important să ştim adevărul cu privire la noi înşine ca să ne putem trăi feminitatea la superlativ!

 

Reclame

7 gânduri despre „Despre

  1. Imi place blogul dumneavoastra si apreciez valorile pe care le promovati si cred ca noi, femeile, avem inca multe de afirmat si de daruit celor din jur! Este bine sa invatam si cum sa o facem. Felicitari!

    • Intr-adevar, noi femeile avem mult de daruit. Ca sa dai insa trebuie sa ai de unde, sa ai ce, sa fii sigura ca transmiti valoare. Prea mult a decazut femeia zilelor noastre, prea multa confuzie pentru ca se reduce conceptul de feminitate la seductie si sexualitate. Prea putin isi mai aduce cineva aminte de demnitatea feminitatii si de responsabilitatea de a fi femeie.
      Toate cele bune Ioana.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s